маслобійка для вершкового масла з нержавіючої сталі Sahbaz 7л з таймером
Верхня частина маслобійки виготовлена з харчової нержавіючої сталі, що повністю виключає реакцію з вершками, нижня частина виготовлена зі сталі покритою порошковою фарбою, кришка виконана з прозорого полікарбонату.
Маслобойка комплектується асинхронним електродвигуном із частотою обертання ротора 1400 об/хв та захищений від перевантажень тепловим захистом.
Технічні характеристики:
Номінальна напруга мережі - 220 (В)
Номінальна споживана потужність – не більше 250 (Вт)
Частота обертання - 1400(об/хв)
Вихід олії від обсягу вихідного продукту - 40(%)
МАСЛОБІЙКА ЗАСТОСУЄТЬСЯ ПРИ ВИРОБНИЦТВІ ВЕРШКОВОГО МАСЛА В ПОБУТОВИХ УМОВАХ ШЛЯХОМ ПЕРІОДИЧНОГО ЗБИВАННЯ ЗЛИВОК ДО ОСВІТИ МАСЛЯНОЇ ПАХТИ
Дуже жирні та загуслі вершки необхідно розбавити молоком або теплою кип'яченою водою до стану плинності.
УВАГА: Не заливайте густі не розведені вершки або сметану в маслоробку, це призведе до зупинки двигуна та виходу його з ладу. Якщо обороти двигуна сповільнюються, значить продукт потрібно додатково розбавити теплою (не більше 27 С) водою.
Застосування вершків малої жирності, придбаних через мережу, не рекомендується використовувати для збивання олії.
Готові вершки або сметану заливають у бак, номінальне завантаження 15 см нижче за кришку.
УВАГА : Мінімальне завантаження 1 літр.
Після чого включають електропривод, який обертає вал з крильчаткою. Під час роботи відбувається збивання, що призводить до утворення олійного зерна та виділення рідкої фази – пахти.
У процесі збивання олії необхідно періодично (через 15-20 хв) проводити візуальну оцінку готовності олії. Для цього відключають олійницю, знімають кришку. Якщо масляне зерно зібралося в однорідну зернисту масу, а пахта має прозоро-білий колір, процес вважатимуться завершеним.
Якщо температура повітря вище за середню можна використовувати лід. Після закінчення збивання, відключивши маслобій від мережі, і за допомогою шланга з бака в окрему ємність зливають пахту. (Пахта -цінний харчовий продукт.) Потім для видалення залишків пахти, в бак з масою, що залишилася, заливають холодну воду і обробляють масляне зерно перемішуванням маси ложкою або дерев'яною лопаткою. Для кращого очищення масляного зерна повторюють промивку.
Після закінчення промивання на рівну поверхню, що має невеликий ухил, розстилають чистий папір або клейонку і, злегка віджавши, розкладають на ній тонким шаром для видалення залишків води отриману олію. Для прискорення процесу видалення води олію перемішують і розминають дерев'яною ложкою. Після видалення залишків води масло збирають у кому продукт готовий до вживання або зберігання.
Після закінчення роботи маслоробку необхідно промити. Для цього необхідно відключити від електромережі, відкрутити гвинт фіксатор крильчатки, зняти її і промити гарячою водою з миючими засобами, потім протерти сухою тканиною, просушити і зібрати в зворотному порядку.
Default
Немає відгуків про цей товар.
Немає запитань про цей товар.
Оплата:
- Готівкою в нашому офісі
- Безготівковий розрахунок. Оплата на розрахунковий рахунок нашої компанії
- Накладенний платіж (оплата при отриманні товару).
- Кур'єрська доставка
- LiqPay - Онлайн оплата. Після натискання кнопки "оформити замовлення" ви будете перенаправлені на сторінку оплати (Комісія 2,5% за платіж)
Доставка:
- Самовивіз з нашого складу
- Нова Пошта
- Кур'єрська доставка